WEBINAR | VOGELS EN VLINDERS FOTOGRAFEREN

Van het fotograferen van Steenuilen en Bijeneters vanuit een kijkhut, tot het in beeld brengen van verschillende vlindersoorten met een macro, tele-objectief en zelfs groothoek.
​​​​​​​Je zult ongetwijfeld nieuwe ideeën krijgen om zelf op pad te gaan en eens iets compleet anders te proberen.

Slechts 7 euro

WEBINAR | NAMIBIË: HET VERHAAL ACHTER DE BEELDEN

In dit webinar neem ik je mee achter de schermen in Namibië. We doorkruisen het Kokerboomwoud, een verlaten diamantstad, sosussvlei, enz. We halen een frisse neus bij één van de grootste pelsrobbenkolonies, doen een safari in Etosha en zien hoe ik topfoto’s kan garanderen.  Je komt het verhaal achter de foto’s te weten, het hoe en waarom ik die zo in beeld gebracht heb. Een verhalend webinar met heel heel wat fotografie- en compositietips dus!

Slechts 15 euro

WEBINAR | ZWART-WIT FOTOGRAFIE

In deze Webinar vertel ik je over de 7 pijlers waar je rekening mee moet houden om tot een mooi zwart-wit beeld te komen, waarom zwart-wit in sommige situaties een betere keuze is, welke technische snufjes ons kunnen helpen en natuurlijk komt de fotoverwerking en het gereedschap dat ik ervoor gebruik ook uitgebreid aan bod!

Slechts 15 euro

WEBINAR | GEDREVEN DOOR PASSIE

Over de weg die ik heb afgelegd om tot professioneel natuurfotograaf te komen. In tegenstelling tot wat velen denken, heb ik me niet altijd bezig gehouden met natuurfotografie maar ben ik jaren actief geweest binnen andere disciplines van de fotografie. Deze presentatie toont dan ook mijn vroegere foto’s, vertelt mijn ups en downs om als beginnend fotograaf aan inkomsten te geraken, etc. Een zeer inspirerende webinar die velen zal activeren!

Slechts 15 euro

WEBINAR | WINTERFOTOGRAFIE IN JAPAN

Je komt het verhaal achter de foto’s te weten, het hoe en waarom ik die zo in beeld gebracht heb. Een verhalend webinar met heel heel wat fotografie- en compositietips dus!

Slechts 10 euro

HET GEHEIM VAN EEN PERFECT ARCHIEF IN LIGHTROOM

Lukt het maar niet om een duidelijke structuur in jouw mappen te krijgen? Sukkel je nog steeds met het vinden van bepaalde foto’s of heb je van die vervelende vraag- en/of uitroeptekens? Deze cursus toont je op een uur, hoe je een correcte workflow hanteert voor een overzichtelijk systeem in de Bibliotheek Module.

Slechts 15 euro

FOTOBEWERKING IN LIGHTROOM

Met meer dan 40 video’s, een e-boek en oefenbestanden, leer je in deze cursus op een correcte manier foto’s verwerken met Lightroom. Heel wat ontwikkelgereedschappen zoals het gegradueerd filter, het aanpassingspenseel, HDR, panorama en zoveel meer worden duidelijk uitgelegd in beeld en tekst!

Nu voor 49 euro

gears, work, relax

LIGHTROOM AUTOMATISEREN

Lightroom zorgt al jaren dat fotografen er een snellere workflow op kunnen nahouden, maar met deze tips kan het nog sneller! Van bij het importeren en het verwerken van foto’s, tot bij het exporteren, kunnen we met enkele muisklikken onze handelingen automatiseren. Minder lang achter de computer betekent meer tijd om te fotograferen!

Slechts 10 euro

WEBINAR | 15 BEELDEN ONTLEED

Er worden natuurlijk veel meer foto’s getoond, maar die worden gebruikt om 15 hoofdfoto’s te analyseren. Over het waarom en welke technieken gebruikt werden om tot een bepaald beeld te komen. Van overdag het blauw schemeruurtje tevoorschijn toveren, werken met lens flare, flitslicht, hard licht, wat subject stacking is en veel meer!

Nu voor 10 euro

FOTOBOEKEN MAKEN MET LIGHTROOM

Leer op een eenvoudige manier prachtige fotoboeken met Lightroom en laat ze automatisch afdrukken.

15 euro

BIGSTOPPER BLANKENBERGE

Trek er met jouw Bigstopper op uit naar het Oosterstaketsel in Blankenberge. In deze online cursus leer je hoe zo’n filter werkt, je krijgt de mooiste standpunten mee…

Nu voor 19 euro

PHOTO WARRIOR 2021

We geven je 3 zeer uiteenlopende opdrachten en geven je twee  maand de tijd (juni/juli) om die te fotograferen. Wie ons de 3 mooiste beelden kan voorschotelen, bekronen we met de titel Photo Warrior 2021!

GROENE SCHIMMEN

Een korte, maar to-the-point video van enkele jaren terug waarin ik je uitleg hoe bovenstaande foto tot stand is gekomen en hoe je deze zelf kan maken, met flits of natuurlijk licht.

Deze gratis cursus wordt, na inloggen/registreren, gratis aan jouw account toegevoegd!

GRATIS

LIGHT & SHADOW

Ga op pad en speel met licht en schaduw om mooie bostaferelen op de gevoelige plaat te zetten.

4 euro

lecture, instructor, classroom

DE FOTOSCHOOL

Dit uniek concept binnen Vlaanderen is nu ook online beschikbaar. De lessen zijn zo opgesteld en zo afwisselend dat het voor iedereen leerrijk en interessant is, ongeacht jouw niveau. Hoe beïnvloeden kleuren en kleurcombinaties ons, wat is focus stacking en hoe passen we het toe, iets meer over meervoudige belichting, high keys, bewerkingen in lightroom en veel meer!

179 euro

WEBINAR | DE MIST IN met BART HEIRWEG

In deze Christmas Special: “Jeffrey & Bart gaan de mist in”, leren we je op humoristische wijze alle do’s & don’ts van fotografie. Een webinar waarin we de meest voorkomende fouten in de fotografie toelichten en aan de hand van inspirerende beelden tonen hoe het wél moet. Dit webinar werd op 29 december 2020 live uitgezonden en kan je hier opnieuw bekijken.

Slechts 15 euro

MADELIEFJES FOTOGRAFEREN IN DE ZOMER

Hard licht is niet evident om mooie zachte beelden te maken. Toch is het mogelijk en zelfs niet zo heel moeilijk. Bekijk deze gratis video en in nog geen 10 minuten kan je het zelf!

Deze gratis cursus wordt, na inloggen/registreren, gratis aan jouw account toegevoegd!

GRATIS

EEN PRESENTATIE IN LIGHTROOM MAKEN MET MUZIEK

In deze gratis videoles zie je hoe je eenvoudig een slideshow in lightroom kunt maken. Je leert hoe je foto’s van eventuele tekst (titel, EXIF, etc) kunt voorzien en hoe je muziek toevoegt. Als extraatje toon ik je ook hoe je op YouTube gratis muziek kan downloaden die je op een publieke video mag gebruiken.

Deze gratis cursus wordt, na inloggen/registreren, gratis aan jouw account toegevoegd!

GRATIS

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang loopt een cursus?

Je kunt elke cursus die je aankoopt voor 2 jaar inkijken. Dit verplicht je ertoe om effectief de cursus door te nemen.

Je had al een account op het vorig leerplatform, maar kunt niet inloggen?

Aangezien dit een volledig nieuw systeem is, konden de accounts niet overgezet worden en moet je zelf een nieuw account aanmaken. Als je op het vorig systeem al enkele cursussen aangekocht hebt, laat het me weten en dan breng ik dat voor jou in orde.

Kan ik een factuur krijgen?

Natuurlijk! Voor alle cursussen boven 15 euro kan je een factuur krijgen. Stuur me een bericht met jouw facturatiegegevens; naam firma, adresgegevens en BTW nummer en ik stuur je zo snel mogelijk de factuur toe. Voor betalingen onder 15 euro kan je het betalingsbewijs in jouw boekhouding inbrengen.

Ik heb nog een vraag?

Geen probleem. Je kunt alles kwijt via het contactformulier.