Deze cursussen laten je toe om thuis bij te leren,
in alle rust en wanneer het jou uitkomt.

gears, work, relax

LIGHTROOM AUTOMATISEREN

Lightroom zorgt al jaren dat fotografen er een snellere workflow op kunnen nahouden, maar met deze tips kan het nog sneller! Van bij het importeren en het verwerken van foto’s, tot bij het exporteren, kunnen we met enkele muisklikken onze handelingen automatiseren. Minder lang achter de computer betekent meer tijd om te fotograferen!

Slechts 10 euro

HET GEHEIM VAN EEN PERFECT ARCHIEF IN LIGHTROOM

Lukt het maar niet om een duidelijke structuur in jouw mappen te krijgen? Sukkel je nog steeds met het vinden van bepaalde foto’s of heb je van die vervelende vraag- en/of uitroeptekens? Deze cursus toont je op een uur, hoe je een correcte workflow hanteert voor een overzichtelijk systeem in de Bibliotheek Module.

Slechts 15 euro

15 BEELDEN ONTLEED

Er worden natuurlijk veel meer foto’s getoond, maar die worden gebruikt om 15 hoofdfoto’s te analyseren. Over het waarom en welke technieken gebruikt werden om tot een bepaald beeld te komen. Van overdag het blauw schemeruurtje tevoorschijn toveren, werken met lens flare, flitslicht, hard licht, wat subject stacking is en veel meer!

Nu voor 10 euro

FOTOBOEKEN MAKEN MET LIGHTROOM

Leer op een eenvoudige manier prachtige fotoboeken met Lightroom en laat ze automatisch afdrukken.

15 euro

BIGSTOPPER BLANKENBERGE

Trek er met jouw Bigstopper op uit naar het Oosterstaketsel in Blankenberge. In deze online cursus leer je hoe zo’n filter werkt, je krijgt de mooiste standpunten mee…

Nu voor 19 euro

FOTOBEWERKING IN LIGHTROOM

Met meer dan 40 video’s, een e-boek en oefenbestanden, leer je in deze cursus op een correcte manier foto’s verwerken met Lightroom. Heel wat ontwikkelgereedschappen zoals het gegradueerd filter, het aanpassingspenseel, HDR, panorama en zoveel meer worden duidelijk uitgelegd in beeld en tekst!

Nu voor 49 euro

GROENE SCHIMMEN

Deze cursus wordt, na inloggen, gratis aan jouw account toegevoegd!

LIGHT & SHADOW

Ga op pad en speel met licht en schaduw om mooie bostaferelen op de gevoelige plaat te zetten.

4 euro

lecture, instructor, classroom

DE FOTOSCHOOL

Dit uniek concept binnen Vlaanderen is nu ook online beschikbaar. De lessen zijn zo opgesteld en zo afwisselend dat het voor iedereen leerrijk en interessant is, ongeacht jouw niveau. Hoe beïnvloeden kleuren en kleurcombinaties ons, wat is focus stacking en hoe passen we het toe, iets meer over meervoudige belichting, high keys, bewerkingen in lightroom en veel meer!

Nu voor 124 euro

WORDT VERWACHT

OPLEIDING TOT WILDLIFE FOTOGRAAF

webdesign, design, web

EIGEN WEBSITE ONTWIKKELEN

staff, coffee break, work

WEBINARS

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang loopt een cursus?

Je kunt elke cursus die je aankoopt voor 2 jaar inkijken. Dit verplicht je ertoe om effectief de cursus door te nemen.

Je had al een account op het vorig leerplatform, maar kunt niet inloggen?

Aangezien dit een volledig nieuw systeem is, konden de accounts niet overgezet worden en moet je zelf een nieuw account aanmaken. Als je op het vorig systeem al enkele cursussen aangekocht hebt, laat het me weten en dan breng ik dat voor jou in orde.

Kan ik een factuur krijgen?

Natuurlijk! Voor alle cursussen boven 15 euro kan je een factuur krijgen. Stuur me een bericht met jouw facturatiegegevens; naam firma, adresgegevens en BTW nummer en ik stuur je zo snel mogelijk de factuur toe. Voor betalingen onder 15 euro kan je het betalingsbewijs in jouw boekhouding inbrengen.

Ik heb nog een vraag?

Geen probleem. Je kunt alles kwijt via het contactformulier.